fit-for-purpose

Management

Mai mult decât oricând până acum, criza financiară a scos în evidență importanța calității echipelor de management pentru societăți si acționarii acestora. De cele mai multe ori eficiența echipelor de management poate face diferența între supraviețuire, creștere sau colaps.

Echipa noastra este formată din manageri experimentați, care au ocupat cu succes poziții de management în cadrul unei firme de consultanță din grupul Big 4, precum și într-una dintre cele mai importante companii multinanționale din lume.

În cazul în care societatea dumneavoastră se află într-una din situațiile de mai jos, care presupun schimbări în echipa de management și/sau de structură, ca de exemplu:

  • echipa de management anterioară sau o parte a ei a părăsit recent societatea și nu ați identificat încă echipa/persoana potrivită pentru a o înlocui
  • aveti nevoie de o echipă de management care să gestioneze un proiect care presupune un proces complex sau o transformare a afacerii dumneavoastră, cum ar fi o restructurare financiară și/sau operațională sau fuziuni și achiziții (ca urmare a încheierii unei tranzacții), putem ocupa pozițiile de management necesare pentru o perioadă limitată de timp, respectând anumiți termeni și obiective agreate de comun acord.

În cazurile de restructurare putem ocupa poziția de Director de Restructurare (DR), acționând în baza unor obiective clare, detaliate în cadrul unui plan de restructurare, pentru o perioadă de timp care poate varia între 6 luni și doi ani.

Pe parcursul derulării unei potențiale tranzacții, este posibil să aveți nevoie de o echipă de management care să gestioneze acest proces, fie ca este vorba despre o achiziție, fie de o vânzare a unui segment al afacerii ori a acesteia în întregime. Experiența noastră semnificativă în domeniul tranzacțiilor poate răspunde într-un mod eficient tuturor cerințelor dumneavoastră în acest domeniu, în cazul în care nu dețineți resursele necesare.

Jucând temporar rolul echipei dumneavoastră de management, ne vom asuma responsabilități operaționale într-un mod activ, sprijinindu-vă în implementarea planului de afaceri și a obiectivelor stabilite.

De asemenea, vom utiliza capabilitățile noastre strategice cu scopul de a contribui la succesul pe termen mai lung al afacerii dumneavoastră, în cazul în care implicarea noastră ar crește în acest fel valoarea afacerii dumneavoastră.