fit-for-purpose

Formula potrivită

Economia de azi şi locul nostru în cadrul ei

Economia României, dar și cea europeană și globală trec printr-un nou ciclu de modificări structurale semnificative în urma declansării crizei financiare începand cu anul 2008. Asistăm la mii de falimente, dar vedem și exemple pozitive de companii care se restructurează cu success și chiar îsi consolidează poziția pe piață.

Este o piață dificilă, care însă oferă si nenumărate oportunități – sunt la vânzare volume importante de active care, mai devreme sau mai târziu, sunt sau vor fi tranzacționate pentru a fi puse din nou în valoare.

Aceste oportunităţi nu pot fi însă pe deplin accesate de către investitori în lipsa finanțărilor necesare atât în cazul tranzacțiilor, cât si pentru restructurarea sau dezvoltarea activelor existente pe piață.

Noi ne poziţionăm chiar la intersecția acestor aspecte cruciale pentru viitor și, cu profesionalism și expertiză, dorim să adresăm provocările cu care se confruntă atât companiile aflate pe curba dezvoltării, cât si acționarii, managementul și creditorii celor care întâmpină dificultăți financiare, strategice și operaționale.

Considerăm așadar că suntem formula potrivită pentru dumneavoastră în arii precum Tranzacții, Finanțări, Restructurări, Insolvență și Management.